Summer Game Fest ve Diğer Etkinlikler: Şimdiye Kadar Bildiğimiz Her Şey


2022 yaz oyunları sezonu, oyun dünyası için bir başka tuhaf görünüyor. E3 olmadan, bir kez dahabir zamanlar devasa oyun endüstrisi etkinliğinin geride bıraktığı boşluğu doldurmak isteyen çok sayıda çevrimiçi şov bekleyebiliriz.

Bunu akılda tutarak, şimdiye kadar bildiğimiz tüm büyük şovların hızlı bir özetini bir araya getirdik ve sandığınızdan daha erken geliyorlar. Haziran ayında gerçekleşecek etkinliklere odaklanıyoruz, ancak bu gönderiyi, bu yıl içinde yüz yüze bir etkinliğe geri dönecek olan Ağustos ayındaki Gamescom 2022 gibi etkinlikler hakkında daha fazla ayrıntı içerecek şekilde genişleteceğiz.

CNET, geniş yaz oyunları sezonunu aktif olarak kapsayacak, bu nedenle daha fazla ayrıntı geldikçe bizi tekrar kontrol ettiğinizden emin olun. Özellikle Nintendo ve PlayStation canlı etkinlikler düzenlemeye karar verirse.

Yaz Oyunu Festivali – 9 Haziran Perşembe, 11:00 PST / 14:00 EST

Geoff Keighley büyüyor Yaz Oyunu Festivali olay son birkaç yılda kapsamı büyüdü. 2021 toplantısı, ilk oyun fragmanı da dahil olmak üzere çok sayıda oyunun ortaya çıktığını gördü. Elden Yüzük.

9 Haziran çevrimiçi akışı için beklentiler oldukça yüksek – o kadar ki, belirli IMAX sinemalarında bile izleyebilirsiniz. O kadar büyük gidiyorsan, aşağı inen heyecan verici bir şey olmalı.

Gerilla Kolektifi – 11 Haziran Cumartesi 08:00 PST / 11:00 EST

Guerilla Collective, bağımsız geliştiricilerin ve diğer bilinmeyen yaratıcıların en son oyunlarına odaklanan dijital bir vitrindir. Önceki yıllarda sergilenen oyunların çoğu, dedektif bulmaca oyunu Genesis Noir, flört-sim roguelike Boyfriend Dungeon ve hayatta kalma atıcı Chernobylite gibi uykuda hit haline gelen oyunlardır.

Oyunlar hakkında eğlenceli, sakin bir gösteri izlemek ve arkasındaki yaratıcıları görmek istiyorsanız, Guerilla Collective yayınını izleyin.

Sağlıklı Doğrudan – 11 Haziran Cumartesi 09:30 PST / 12:30 EST

Pek çok canlı yayında şiddet içerikli veya diğer yetişkinlere yönelik temalara sahip oyunlar yer alırken, Wholesome Direct farklı bir yaklaşım benimsiyor. Sakin, rahatlatıcı bir atmosfer sunan oyunlara odaklanır ve herkesin ulaşabileceği oyunlara değinir.

Geçen yılki yayında, Pokemon saygı Ooblets ve Unpacking gibi oyunlar büyük hit oldu ve ikincisi bunlardan biri oldu. CNET’in 2021’in en iyi oyunları.

Gelecek Oyunları Gösterisi – 11 Haziran Cumartesi, 12.00 PST / 15.00 EST

GamesRadar tarafından düzenlenen Future Games Show, yıllar içinde istikrarlı bir şekilde büyüyerek oldukça önemli bir endüstri vitrini haline geldi. Bu yılki şovu yöneten kişilere göre, Sega, Konami, Warner Bros. Entertainment, vb. gibi yayıncılardan düzinelerce yeni fragman ve açıklama bekleyebiliriz.

Bu, bu yılki ikinci Gelecek Oyunları Şovu etkinliği ve bir sonraki Ağustos ayında Gamescom çevresinde tekrarlanıyor.

Xbox ve Bethesda Games Vitrini – 12 Haziran Pazar, 10:00 PST / 13:00 EST

yıldız alanı-kahramanı

Starfield bir 2022 sürümü yayınlamayacak olsa da, yaklaşan Xbox vitrininde yine de bir görünüm görebiliriz.

Microsoft / Bethesda Oyun Stüdyoları

Summer Game Fest ile birlikte, 2021’de oyun oynama üzerinde potansiyel olarak büyük bir etki yaratabilecek başka bir yayın resmidir. Xbox ve Bethesda vitrini. Şu anda pek bir şey bilinmiyor, ancak Hellblade II ve Starfield gibi yakın tarihli bir fragmanda görülen birçok oyun ortaya çıkabilir.

Ne yazık ki, Bethesda Softworks’ün Starfield ve Arkane Studios’un Redfall ikisi de 2023’e ertelendi, ancak bu, bu yıl gösterime girmeyeceği anlamına gelmez. Bu yıl gösterilmesi beklenen içeriğin türü konusunda oldukça iyimseriz.

PC Gaming Show – 12 Haziran Pazar, 12:30 PST / 15:30 EST

bu PC Oyun GösterisiPC Gamer tarafından yönetilen bir başka güç oyunları etkinliğidir. Bu etkinlik, özellikle en yeni donanımlarla ilgili bazı güncellemelerle birlikte PC’ye gelen oyunlara odaklanıyor.

Önceki yıllarda Dying Light 2, Borderlands 3 ve Baldur’s Gate 3 için yeni tanıtımlar görmeliydik. Bu yıl vahşi bir yıl gibi görünüyor, bu yüzden PC oyununun en büyük önceliğiniz olup olmadığını ayarlamayı unutmayın.

Overwatch Vitrini – 16 Haziran Perşembe, tam saat TBD

Başarılı bir takip Overwatch 2 beta, Blizzard, geliştiricinin popüler çevrimiçi nişancı oyununun devamı ile geleceklere odaklanan bir çevrimiçi vitrine ev sahipliği yapacak. Bu vitrin, Overwatch 2 için yol haritası, beta geri bildirimi ve çok daha fazlası hakkında ayrıntıları kapsayacak. Birkaç yıl önce turları yapan düşman AI kooperatif moduna karşı eğlenceli oyuncuyu daha fazla görebileceğimizi umuyoruz.


Kaynak : https://www.cnet.com/tech/gaming/summer-game-fest-and-other-events-everything-we-know-so-far/#ftag=CAD590a51e

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir