Nothing’s Phone 1 lansman etkinliği nasıl izlenir


OnePlus kurucu ortağı Carl Pei liderliğindeki yeni tüketici teknolojisi girişimi Nothing, ilk akıllı telefonunu 12 Temmuz’da düzenlediği bir etkinlikte duyurmaya hazırlanıyor (kendinizi destekleyin): Hiçbir Şey (olay): İçgüdüye Dönüş.

Şirket, “resmi” lansmanından önce Nothing Phone 1’in özelliklerini önceden duyurmaktan çekinmedi, bu nedenle nasıl görüneceğini ve sunacağı birçok özelliği zaten biliyoruz. En gösterişli öğesi (kelimenin tam anlamıyla), arka tarafında telefonun zil sesleriyle birlikte yanıp sönebilen, şarj durumunu göstermek için yanan ve daha fazlasını yapabilen bir dizi aydınlatıcı ışık şerididir.

Ancak henüz hiçbir şeyin açıklamadığı temel bilgi, telefonun ne kadara mal olacağı, ne zaman piyasaya sürüleceği ve tam olarak nerede bulunacağı. Bunların hepsi 12 Temmuz etkinliğinden sonra netleşmeli.

HİÇBİR ŞEY NE ZAMAN BAŞLIYOR?

12 Temmuz’da 11AM ET / 8AM PT / 4PM BST’de başlıyor.

Hiçbir Şey ETKİNLİĞİNİ NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

Canlı yayın videosunu yukarıya yerleştireceğiz, böylece başladığında izlemek için burada kalabilirsiniz. Aksi takdirde, şu bağlantılara gidin:


Kaynak : https://www.theverge.com/2022/7/10/23199959/nothing-phone-1-launch-event-return-to-instinct-how-to-watch

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir